Поврзано пролетно Рејмонд T43210 Продолжување Пролет, 302 не'рѓосувачки челик, метрика, 50 мм ОД, 4,5 мм големина на жица, бесплатна должина од 115 мм, 201,4 мм продолжена должи?
Новак

Поврзано пролетно Рејмонд T43210 Продолжување Пролет, 302 не'рѓосувачки челик, метрика, 50 мм ОД, 4,5 мм големина на жица,

DEN 0.33

Во достапна форма

Малку магнетски не'рѓосувачки челик 302 по ASTM A313 за поголема отпорност на корозија од челична музичка жица Комплетна јамка за пресврт завршува за безбедно прицврстување. Капацитет на оптоварување од 375,7 Newtons. Максимална работна температура од 500 степени F (260 степени Ц). Пасивирани за засилена отпорност на корозија. Оваа продолжена пролет е изработена од не'рѓосувачки челик 302 и има надворешен дијаметар (ОД) од 50 милиметри и големина на жица од 4,5 милиметри. Изработено е од малку магнетски не'рѓосувачки челик 302 за поголема отпорност на корозија отколку челична музичка жица. Пролетните краеви се целосни јамки за пресврт за безбедно прицврстување. Оваа пролет има капацитет на оптоварување од 375,7 Newtons и максимална работна температура од 500 степени F (260 степени Ц). Површината е пасивирана за засилена отпорност на корозија. Оваа пролет од не'рѓосувачки челик 302 го исполнува американското општество за тестирање и материјали (ASTM) стандард A313 за обезбедување на квалитет.

Главните карактеристики

Избор на клиент