WGWIOO 2-TIER SLINIGHT SLACER RACK, правоаголен метал извадете полица за складирање со организатор на фиоки, за канцеларија за кујна за бања, бело
Новак

WGWIOO 2-TIER SLINIGHT SLACER RACK, правоаголен метал извадете полица за складирање со организатор на фиоки, за канцеларија за кујна за бања,

DEN 2153.60

Во достапна форма

Материјал : Метален материјал, антикорозија и анти-кавга, силен капацитет на лежиште На дното има пластична фиока за вшмукување, што може да го направи решетката многу стабилен. Карактеристики : 2-слојна полица со фиоки, голем простор за складирање. Тој е мал по големина и зазема многу малку простор. Постојат бели и црни за вашиот избор. Лесно за чистење : Овој систем на полици може да се избрише чисто со мека крпа натопена со вода и благ детергент за садови или сапун, доколку е потребно. Multipurpose : Used in the kitchen, bathroom, study or bedroom, etc., can be used to place kitchen supplies, snacks, toiletries, etc. Multifunctional : It could be used as spice rack, towel shelf, vegetables and fruits basket, beverage and Решетката за складирање на закуски, мала книшка за десктоп, фиока за канцелариски датотеки, решетката за складирање на тоалети, организатор за складирање на козметика и многу повеќе. Материјал : Метален материјал, антикорозија и анти-кавга, силен капацитет на лежиште. На дното има пластична фиока за вшмукување, што може да го направи решетката многу стабилен. Карактеристики : 2-слојна полица со фиоки, голем простор за складирање. Тој е мал по големина и зазема многу малку простор. Постојат бели и црни за вашиот избор. Лесно за чистење : Овој систем на полици може да се избрише чисто со мека крпа натопена со вода и благ детергент за садови или сапун, доколку е потребно. Multipurpose : Used in the kitchen, bathroom, study or bedroom, etc., can be used to place kitchen supplies, snacks, toiletries, etc. Multifunctional : It could be used as spice rack, towel shelf, vegetables and fruits basket, beverage and Решетката за складирање на закуски, мала книшка за десктоп, фиока за канцелариски датотеки, решетката за складирање на тоалети, организатор за складирање на козметика и многу повеќе.

Главните карактеристики

Избор на клиент