Exacompta 16663e Фото албум, Грин, 29 x 32 см
Новак

Exacompta 16663e Фото албум, Грин, 29 x 32 см

DEN 928.00

Во достапна форма

Голем број пастелни и трендовски албуми со фотографии со насловна обложена со филм што изгледа одлично Книгата на албумот 29 x 32 cm е традиционален албум со голем формат со кристален заштитен лист кој ви овозможува да залепите фотографии лице в лице без да влијаете на нивниот квалитет. Внатрешните страници на албумот се изработени од цврст црн картон 250 g/m2 - со својата висококвалитетна хартија, овој албум овозможува одлично зачувување на фотографиите. Спакувано во кристална кутија. Акварел фото албум Книга 60 црни страници 29 x 32 cm Опсег на албуми со фотографии во пастелни и трендовски бои со заштитен капак за најдобар ефект. Албумот со книги од 29 x 32 см е традиционален албум со голем формат со заштитен кристален лист кој ви овозможува да лепите фотографии лице в лице без да го промените нивниот квалитет. Внатрешните страници на албумот се изработени од ригиден црн картон 250 g/m2.

Главните карактеристики

Избор на клиент