NTE Electronics 1W382 Metal Composition отпорник, аксијално олово, 2% толеранција, 1W, 500V, 82 килограм отпор на ом
Новак

NTE Electronics 1W382 Metal Composition отпорник, аксијално олово, 2% толеранција, 1W, 500V, 82 килограм отпор на ом

DEN 3.33

Во достапна форма

10% толеранција Аксијално олово. Земја на потекло : Јапонија. 10% толеранција. Аксијално олово. Земја на потекло : Јапонија. Линијата за квалитет на пламен на пламен, резисторите на NTE е дизајнирана за замена и употреба на оригинална опрема. Тие се идеални за употреба во производи за забава, телекомуникациска опрема, индустриска (MRO) опрема, напојување, компјутери.

Главните карактеристики

Избор на клиент