Потенциометар Twidec /52PCS 100.200.500,1K, 2K, 5K, 10K, 20K, 50K, 100K, 200K, 500K, 1M OHM секој комплет за асортиман со единечен тример за тримери со 4 парчиња
Новак

Потенциометар Twidec /52PCS 100.200.500,1K, 2K, 5K, 10K, 20K, 50K, 100K, 200K, 500K, 1M OHM секој комплет за асортиман со единечен

DEN 755.20

Во достапна форма

Име на производот : 3362p единечен тример Тример Потенциометри Комплет за асортиман Модел : 3362p; Отпорен материјал : cermet; столбови : 3 пинови; тип на прилагодување : врвно прилагодување. Пакетот вклучува : 52 парчиња, пакетот содржи 13 вредности на секоја 4 парчиња, целокупниот пакет е убава и издржлива пластична кутија. Деталите за пакетот вклучуваат : : 100Ω, 200Ω, 500Ω, 1kΩ, 2kΩ, 5kΩ, 10kΩ, 20kΩ, 50kΩ, 100kΩ, 200kΩ, 500Ω, 1 MΩ. Боја : сина; Тежина : 50g; Содржина на пакетот : 52 X Потенционер за кастрење. Cermet Отпорен материјал за иселување Потенциометар за внатрешни работи на уредот или табли со печатено коло што ја прилагодуваат отпорот помалку. Преку типот на монтирање на натопи на дупка. Дизајн на единечен дизајн Cermet потенциометар, квадратен линеарен. Речиси сите копчиња на електрични уреди, има потенциометри внатре, ќе има и потенциометри на таблата на колото, кои се користат за прилагодување на струјата и напонот во колото за да се обезбеди нормална работа на компонентите, како што е прилагодување на јачината на звукот, Осветленост, итн.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Jf-xuan t ussid
Новак
Jf-xuan t ussid
Во достапна форма
DEN 1.33
Вреднување на стоката: