Модел AM1444 1/144 Советски воздухопловни сили Илишишин ИЛ-12Д/Т Двоен армиски транспортер пластичен модел
Новак

Модел AM1444 1/144 Советски воздухопловни сили Илишишин ИЛ-12Д/Т Двоен армиски транспортер пластичен модел

DEN 655.36

Во достапна форма

Овој пластичен модел бара склопување и сликарство Лепила, алатки, бои, итн., Се продаваат одделно. 1/144 Скала Необјавен пластичен комплет за склопување. Вклучени делови и декорации. Модел, модел (Украина) увезен пластичен модел. Овој пластичен модел бара склопување и сликарство. Лепила, алатки, бои, итн., Се продаваат одделно. 1/144 Скала Необјавен пластичен комплет за склопување. Вклучени делови и декорации. Модел, модел (Украина) увезен пластичен модел. Модел „1/144 СССР Воздухопловни сили Илиусин ИЛ-12Д/Т двонасочен транспорт на воздух“ пластичен модел. Овој патник и транспортни авиони беа развиени по војната за замена на масата произведена ли-2 (подобрена транспондер на советскиот модел на Советскиот модел) што беше масовно произведено за време на војната. ЛИ-2 исто така беше посилен од ДЦ-3, но ИЛ-12 беше наследен и оперен на писти со лошо одржување. Опремата за слетување е опремена и со предно тркало за зголемена километража.

Главните карактеристики

Избор на клиент