Делта 36-5100T2 табела на изведувачи на договор со 30 RIP капацитет и крилја со продолжение на екипите
Новак

Делта 36-5100T2 табела на изведувачи на договор со 30 RIP капацитет и крилја со продолжение на екипите

DEN 379.00
DEN 2687.84

Во достапна форма

Ако некоја компонента недостасува од вашата нарачка, прифатете ја пратката и контакт Не враќајте ја целата единица заради исчезнат дел. Ние ќе ја искористиме испораката на која било компонента што недостасува. Оваа ставка се испорачува во 2 кутии. Треба да ги добиете следниве компоненти-36-5100 табели видоа тело 36-T31 30 "шини. Моќен мотор од 15 засилувачи на изведувачи лесно се справува со дрвени предмети. 30 инчи РИП Капацитет Ракуваат големи залихи и 13/16 ин. Објавен капацитет на Дадо . Легендарната ограда од Biesmeyer точна на 1/64 ”. Нежните и зависни прилагодливи табели за погон на ременот. Едно парче железнички систем за прецизни намалувања секој пат. Повеќе од 100 години Делта ги задоволува потребите на најпрецизните занаетчии. Табелата за изведувачи на Делта 36-5100 10 ” Мотор оваа пила е максимизирана за прецизност, издржливост, стабилност и мобилност. Тешкиот систем на железнички систем, заедно со легендарниот систем за ограда во стилот на Biesemeyer, овозможува прецизни намалувања секој пат. Оградата вклучува специјален дизајн што ви овозможува да ги намалите тесните парчиња на акции. Пила има голем капацитет на RIP од 30 инчи 3-1/8 инчи на сечење на 90 степени и 2-1/4 инчи на 45 степени. Пристаништето за собирање прашина од 2. 5 инчи лесно се поврзува со вакуум за ефикасно вадење прашина со вашата работна површина чиста. Ова е машина управувана од појас која нуди ниски вибрации и лесно затегнување. Уникатен тубуларен штанд со две фиксни тркала и едно тркало за вртење ја прави пилата многу стабилна и лесна за движење. Исечете го по намалувањето, оваа пила е дизајнирана за барањата на професионалниот корисник и сериозниот занаетчија и делта што се совпаѓаат со својот 5-годишен залог за вас. Повеќе од 100 години Делта ги задоволува потребите на најпрецизните занаетчии. Табелата за изведувачи на серијалот Делта 36-5000 се дизајнирани со перфекционист во умот! Обидете се со овој легендарен бренд и дозволете ни да ги надминеме вашите очекувања.

Главните карактеристики

Избор на клиент