Gen-Y GH-1723 Mega-Duty 3 Shank 6 Drop Hitch Combo со GH-0161 Versa-Ball & GH-0162 Pintle Lock | 3,5k тежина на јазик | 32K капацитет за влечење
Новак

Gen-Y GH-1723 Mega-Duty 3 Shank 6 Drop Hitch Combo со GH-0161 Versa-Ball & GH-0162 Pintle Lock | 3,5k тежина на јазик | 32K

DEN 1489.60

Во достапна форма

Направено во САД Достапни во 2,5 "и 3" приемници. 32,000 lb капацитет за влечење.500 lb Тежина на јазикот. Обложено со издржлив палто во прав од сребрена вена. Забележете дека ова е за 3 "приемник за лична карта (работи со новиот 2017- Ford Super Duty W/ 3" ID Receiver). Вклучува 2-5/ 16 ", 2" топка, брава за пинтал & две 3/4 "иглички. Тежина на јазик од 3.500 lb, влечење 32,000 lb. Гаранција за доживотно време! Направено во САД! Ги надминува барањата за тестирање на тежината SAE-J684. Заштитени со издржлив епоксиден палто во прав. Забелешка Ова е за 3 "приемник за лична карта (работи со новиот приемник за лична карта за 2017-та година W/ 3"). Вклучува 2-5/16 ", 2" топка, брава за парчиња и две 3/4 "пинови за метеж. 3,500 lb тежина на јазикот, 32,000 lb влечење. Гарант за доживотен век! Направено во САД! Ги надминува барањата за тестирање на тежината SAE-J684.

Главните карактеристики

Избор на клиент