Спрингер Делови 31353103332SP Број на дел го заменува делот Алфа-лавал број 3135310332
Новак

Спрингер Делови 31353103332SP Број на дел го заменува делот Алфа-лавал број 3135310332

DEN 0.33

Во достапна форма

Делови на Спрингер чинат 20 - 40% помалку од OEM деловите Деловите на изворот користат исти материјали и се придржуваат до истите спецификации како и OEM деловите. Подобрувања на квалитетот во однос на OEM деловите. Делови на Спрингер 31353103332 SP Број на дел го заменува делот Алфа-лавал број 3135310332; 99-2.0-GC-3 A-1 горниот дел од телото; Springer Pumps, LLC со задоволство ги нуди нашите клиенти Спрингер делови! Делови на изворот се делови за замена на пумпата, комплети за замена на пумпата и механички заптивки за замена. Спрингер пумпи со гордост им нуди 20% - 40% под ОЕМ.

Главните карактеристики

Избор на клиент