Сејмур Данкан Бисер Гејтс Хумбакер сет - во комплет со 4 кабли за лепенка MXR и пакет за избор на Dunlop
Новак

Сејмур Данкан Бисер Гејтс Хумбакер сет - во комплет со 4 кабли за лепенка MXR и пакет за избор на Dunlop

DEN 3808.00

Во достапна форма

Овој калибриран сет на нашите Pearly Gates Humbuckers спакува тони фокусиран среден став со суровини на Тексас со уникатен тонски карактер и повеќе средно од типичните скромни. Алнико 2 бар магнет. Водечка жица со 4 спроводник за повеќе опции за жици. Пакетот вклучува 4 MXR 6-инчни кабли со десен агол и Dunlop PVP101 сорта за избор на разновидност. Овој калибриран сет на нашите Pearly Gates Humbuckers спакува тони фокусиран среден став со суровини на Тексас. со уникатен тонски карактер и повеќе средно од типичните скромни. Алнико 2 бар магнет. Водечка жица со 4 спроводник за повеќе опции за жици. Пакетот вклучува 4 MXR 6-инчни кабли со десен агол и Dunlop PVP101 сорта за избор на разновидност. Нашата земја пржена бисерна порта сет ја претвора секоја гитара во стилот на Лес Пол во класичен рок -незаконски. Вратот на Pearly Gates го доловува целото мојо на оригиналниот пикап на вратот од Били Гибонс во 1959 година, Лес Пол. со уникатен тонски карактер и повеќе средно од типичните скромни лица од тоа време. Резултатот е пикап на вратот што се пресекува со посилни прилагодени миди, но сепак го има отворениот и воздушен нападен напад на магнет Алнико 2. Во комбинација со топол, сунѓерски низок крај, овој пикап е одличен и за ритам и за играње олово. Сејмур откри дека пикапот на мостот на Били имал малку повеќе излез од повеќето P.

Главните карактеристики

Избор на клиент