Производи за домашна нега Kenmore 5055/50558 Микро наредена хартија вакуумска торба, 10-пакет
Новак

Производи за домашна нега Kenmore 5055/50558 Микро наредена хартија вакуумска торба, 10-пакет

DEN 1105.60

Во достапна форма

Одговара на Кенмор Канистери направени во последните 20 години, вклучувајќи шепот, интуиција и прогресивно; Исто така, ќе одговара на Panasonic C-5 Го заменува Дел 5055, 20-5055, 20-50557, 20-50558. Направено во Соединетите држави се вклопуваат во Кенмор Канистерс направени во последните 20 години, вклучувајќи шепот, интуиција и прогресивно; Исто така, ќе одговара на Panasonic C-5. Го заменува Дел 5055, 20-5055, 20-50557, 20-50558. Направено во Соединетите држави Кенмор 5055, 50557 и 50558 микро -наредени торби за правосмукалка за канистер. Исто така, одговара на Kenmore Type C, Type Q и Panasonic C-5. 10 торби по пакет.

Главните карактеристики

Избор на клиент