NIBYQ PV Surge Protector 2P 500VDC Arrester уред SPD Прекинувач за домаќинство Соларна енергија Комбинирач кутија Ласерско обележување
Новак

NIBYQ PV Surge Protector 2P 500VDC Arrester уред SPD Прекинувач за домаќинство Соларна енергија Комбинирач кутија Ласерско обележување

DEN 674.24

Во достапна форма

Заштита на електрична енергија : Инсталацијата е едноставна и удобна за употреба, што ефикасно ги штити електричните уреди Школка е изработена од ретардант на пламен на компјутер; може да се користи со прекинувачот на колото на кутијата за дистрибуција. Ефект на заштита на гром : Спречете ја опасноста од гром, заштити безбедност, брз одговор, добар ефект на заштита на гром. Квалитетни материјали : Користејќи квалитетни материјали, силни и издржливи, има долг животен век. Широко користено : широко користено во работилници, кутии за набудување на отворено, компании, домаќинства, тој е погоден за новиот систем за производство на соларна енергија на енергија и ја штити струјата на молња поврзана со цевката, директната молња или друг моментален пренапон. Спецификација : Shy3-PV Solar Power System.Product Опис : 1. Вклучете/излезете со пробив на уредот за проширување на стилот. Колчерот на видлив прозорец покажува статус на работа. Двојна заштита на прекумерна и прекумерна тековна. Имаат додаток на сигнализирање на далечинските сигнали, може да биде далечински управувач. Инструкции за инсталација : 1. Пред да инсталирате. Мора да го прекинете напојувањето. Не работи во обвинетата држава. Предлагаме да се поврзе осигурувачот или автоматскиот прекинувач во серија пред модулот Молња, 3. При инсталацијата, ве молиме поврзете се со дијаграмот за инсталација, како што е прикажано во дијаграмот, "+" ја претставува анодната жица ",-" pepresents the катодната жица, PE ја претставува жицата за заземјување, погрешната врска е недостапна.

Главните карактеристики

SHY3-PV Solar power system.:
Product Description:
1. Plug in/out style surge protecive device.:
2. THe coler of visible window shows operating status.:
3. Double protection of over-heat and over-current.:
4. Have the accessory of remots signaling interface,could be remote remote control.:
Installation instructions:
1. Before installing. you must cut off the power supply. don't operate in the charged state.:
2. We suggest a fuse or automatic circuit breaker should be connected in series before the lightningproof module.:
3. In installing, Please connect with the installation diagram, as shown in diagram,+represents the anode wire,- Pepresents the cathode wire, PE represents the earthing wire, the wrong connection is unallowable. After the installtion is finished, turn on the swich of automatic circuit breaker(or fuse), to check whether the working state is normal ot not.:
4. After the installation is completed, insert the module properly, and check whether the lightningproof module works normally or not.:
5. In the period or using the lightningproof module, inspect, test and view the fault display window state regularly, when the fault display window is red or the remote-signalling terminal outputs the alarm signal, this means the lightningproof module has the fault, you shall repair or change it in time.:
6. The parallel power lightningproof module shall be installed in parallel, the wire shall be short, thick and straight, connected firmly and reliably.:
Main Technical Parameters:
Name:
Series No.:
Speci-fications:
Nominal capacity the flow In(KA 8/20s):
Maximum flow capacity lanx(KA8/20s):
Protection level(KV):
Response time(ns):
Rated coltage(VDC):
Continue to work voltage(VDC):
Leakage current 0.75U 1mA(A):
Working temperature:
(°c):
500V:
DC llghtning protection chlp:
RND1-c/40:
236mm:
20:
40:
2.2:
25:
500:
550 :

Избор на клиент