Leuchtturm1917 - Master Classic A4+ - Затегната тетратка со тврд портал - 235 нумерирани страници
Новак

Leuchtturm1917 - Master Classic A4+ - Затегната тетратка со тврд портал - 235 нумерирани страници

DEN 3.00

Во достапна форма

Хартија за мастило : Мајстор А4+тетратки имаат 100 GSM хартија, што е значително потешко од нашите помали стандардни тетратки и е многу отпорна на крварење и пердуви Отвора стан : Нашата специјализирана врзување на конецот му помага на тетратката да се отвори стан за да можете да напишете и да цртате под сите агли без да го загрозите интегритетот на 'рбетот. Еластична лента за затворање : Обезбедете ја вашата содржина со еластичниот опсег на куќиштето и внатрешниот џеб. Вклучени се два различни маркери на страници за лесен пристап до специфични страници. Различни опции во боја : 8,75 x 12,5 инчи (225 × 315мм) димензии и разновиден спектар на бои ги прават лаптопите на леухттурм А4 идеални придружници за сите сфери на животот. Налепници за етикетирање се вклучени за да можете да архивирате и да продолжите да создавате. Квалитет од 1917 година : Искуството и конзистентноста се важни барања за квалитет. Квалитетот дава идеи солидна основа на која можат да се развијат. Убедени сме дека малите детали можат да направат голема разлика. Речиси сите големини ја карактеризираат стандардната линија од 6 мм. Само нашата мастер класична тетратка.

Главните карактеристики

Избор на клиент