Дијаметар на завртки за изолатор 20мм Висина Изолациони пост Хексагон бакарно јадро место за неутрален терминал 1 парчиња
Новак

Дијаметар на завртки за изолатор 20мм Висина Изолациони пост Хексагон бакарно јадро место за неутрален терминал 1 парчиња

DEN 2.33

Во достапна форма

Цилиндрични конектори Цилиндрични конектори со дијаметар на завртки од 20 мм Висина Изолациони постепено постепено постепено бакарно јадро за неутрален терминал 1pcsused за да соработуваат со бакарна лента со неутрален терминал.

Главните карактеристики

Избор на клиент