Контролер на фокус на Zoom Zoom за камера Ланк, црна
Новак

Контролер на фокус на Zoom Zoom за камера Ланк, црна

DEN 1.00

Во достапна форма

Контролер на фокус на зумирање за камери LANC Слободно прилагодлива брзина на зумирање. Можно е да се смени правецот на зумирање. Далечински управувач за почеток/стоп. Опсег на снабдување : Контролер на фокус на ZFC-L Зоум. Контролорот за фокусирање на ZC-LP ZC-LP за камери LANC. Можете слободно да го прилагодите зумот на вашата камера користејќи го овој далечински управувач за камери. Можно е да се смени насоката на зумирање на контролорот. Прицврстување на тркалезни цевки до дијаметар од 45 мм. Rec/Stop исто така може да се контролира со помош на контролорот. Контрола на фокусот.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Netopia D3100-I IDSL DSU/BRISP
Новак
Netopia D3100-I IDSL DSU/BRISP
Во достапна форма
DEN 2.00
Вреднување на стоката: