Книга за чување на налепници за уметност Cabilock Nail Art Collect
Новак

Книга за чување на налепници за уметност Cabilock Nail Art Collect

DEN 1.00

Во достапна форма

Оваа книга за налепници на нокти е совршен подарок за уметник за нокти, lубител на маникир, додаток за салон за нокти Може да ја прикаже шемата на налепници на маникир живописно, без напор да ги прикаже сликите за вашиот клиент. Транспарентен албум за лесен избор и јасно прикажување на налепниците за нокти и други додатоци. Со едноставен и транспарентен дизајн, може подобро да ги прикаже деталите за налепниците за уметност за нокти. Книгата за складирање на налепници за нокти ви помага да ги одржувате налепниците уредни и уредни, многу погодно за да изберете различни стилови и неискористени обрасци, налепниците се уредно распоредени за полесен избор. Оваа книга за налепници на нокти е совршен подарок за уметник за нокти, lубител на маникир, додаток за салон за нокти. Може да ја прикаже шемата на налепници на маникир живописно, без напор да ги прикаже сликите за вашиот клиент. Транспарентен албум за лесен избор и јасно прикажување на налепниците за нокти и други додатоци. Со едноставен и транспарентен дизајн, може подобро да ги прикаже деталите за налепниците за уметност за нокти. Книгата за складирање на налепници за нокти ви помага да ги одржувате налепниците уредни и уредни, многу погодно за да изберете различни стилови и неискористени обрасци, налепниците се уредно распоредени за полесен избор. Опис Дали барате налепници за нокти кои собираат книга што може да биде да ги чувате сите налепници за уметност во маникир? Дали сакате да ја направите вашата работна површина повеќе уредна и чиста? Оваа книга за налепници за нокти ќе биде лесна за отворање и затворање, избегнувајќи ги собраните налепници да бидат валкани.

Главните карактеристики

Избор на клиент