Doitool 1 Постави планер за фидер за обработка на дрво
Новак

Doitool 1 Постави планер за фидер за обработка на дрво

DEN 573.76

Во достапна форма

гума, апс Алатка за рутер : Комплетот за безбедност е дизајниран да ви ја даде потребната безбедност за да ви помогне да останете надвор од патот на секачите или сечилата на машините за мелење, обликувачите, пилињата за бендови, пили за маса и споеви. Табела за пила за притискање : Од тесни шипки за притискање во форма на V до силни блокови за притискање, овој комплет ги опфаќа сите основи за многу различни апликации за обработка на дрво. Push Block и Push Stick : Push Blocks се обично за спојници и некои апликации за рутер, додека прачките за притискање се претежно за проекти за пила на табели. Притиснете го блокот за обликувачи : Сите пет уреди помагаат да се спречат повратни информации и да ги заштитат прстите и рацете за време на сечење. Блок за притискање на табелата : Долната подлога на блокот за притискање може да се измие со топла вода. Гумениот ѓон мора да му се дозволи да се исуши 24 часа пред повторно да се користи. Алатка за рутер : Комплетот за безбедност е дизајниран да ви ја даде потребната безбедност за да ви помогне да останете надвор од патот на секачите или сечилата на машините за мелење, обликувачите, пилињата за бендови, пили за маса и споеви. Табела за пила за притискање : Од тесни шипки за притискање во форма на V до силни блокови за притискање, овој комплет ги опфаќа сите основи за многу различни апликации за обработка на дрво. Push Block и Push Stick : Push Blocks се обично за спојници и некои апликации за рутер, додека прачките за притискање се претежно за проекти за пила на табели. Притиснете го блокот за обликувачи : Сите пет уреди помагаат да се спречат повратни информации и да ги заштитат прстите и рацете за време на сечење. Блок за притискање на табелата : Долната подлога на блокот за притискање може да се измие со топла вода. Гумениот ѓон мора да му се дозволи да се исуши 24 часа пред повторно да се користи. Список на пакети 2 x блокади за притисок 1 x Push Block 1 x Стандарден притисок за притисок 1 x Карактеристики на тесен притисок -големина : 15.

Главните карактеристики

Избор на клиент