Пневматски 1/4 во. Професионална мелница за умирање со 4 во. Продолжување
Новак

Пневматски 1/4 во. Професионална мелница за умирање со 4 во. Продолжување

DEN 1262.40

Во достапна форма

✅ Пневматски 1/4 во Професионална мелница за умирање со 4 во. Продолжување за апликации со ограничен простор. ✅ Предизвикувачот на лопатка со безбедност обезбедува непречено работење и контрола. ✅ Ергономскиот зафат обезбедува удобност, намалена вибрација и помалку замор. ✅ Контрола на прилагодлива брзина. ✅ Пневматски 1/4 во. Професионална мелница за умирање со 4 во. Продолжување за апликации со ограничен простор. ✅ Предизвикувачот на лопатка со безбедност обезбедува непречено работење и контрола. ✅ Ергономскиот зафат обезбедува удобност, намалена вибрација и помалку замор. ✅ Контрола на прилагодлива брзина. Професионалната мелница за умирање на CH4 DGX, има активирање на лопатка за супериорна контрола и продолжено вратило од 4 инчи за да достигне опструирани области. Ергономскиот зафат ги намалува вибрациите додека компактен дизајн обезбедува одлична маневрирање.

Главните карактеристики

Избор на клиент