Замена на кертриџ Clorisun LC3035 3035 LC3033 за мастило за братот LC3035 3035 LC3033 3033 со MFC J995DW J805DW J815DW J995DWXL J805DWXL печатач
Новак

Замена на кертриџ Clorisun LC3035 3035 LC3033 за мастило за братот LC3035 3035 LC3033 3033 со MFC J995DW J805DW J815DW J995DWXL J805DWXL

DEN 0.33

Во достапна форма

Содржина на пакетот : 1 x Упатство за корисник, 1 x црна LC3035 3035, 1 x cyan LC3035 3035, 1 x Magenta LC3035 3035, 1 x Yellow LC3035 3035 (вкупно 4 LC3035 LC3033 3035 3035 3033 3033 Касети за инк -касети за замена за комбо -пакет за печатачи) Compatible with : Brother MFC J995 DW, MFC J995 DWXL, MFC J815 DW, MFC J805 DW, MFC J805 DWXL Printer, Brother MFC-J995 DW, MFC-J995 DWXL, MFC-J815 DW, MFC-J805 DW, MFC-J805 DW XL Printer. Висок принос : До 6000 страници на LC3035 3035 Црна кертриџ, 5000 страници на LC3035 3035 кертриџ во боја (со 5 процентно покритие), излезот на страницата е 2 пати повеќе од LC3033, а тој е компатибилен со моделот на печатачот LC3033. Покажете објаснување на нивото на мастило : За да избегнете повреда на патентот на OEM, ќе покаже 4 "?" На страницата на ниво на мастило. Волуменот на мастило ќе се прикаже на компјутер што е поврзан со печатачот за лесен пристап до употреба. Главна апликација : За касети со мастило Brother LC3035, LC3033 BK/C/M/Y Касети со мастило Брат, за касети со мастило за мастило LC3033, LC3033, за братот со мастило LC3033, за брат MFC-J995 DW Ink Cartridges, LC3033 Bk, за брат MFC-J995 DW , for brother inkvestment mfc-j995dw, for brother mfcj995dw, for brother inkvestment tank mfcj995dw, for brother lc3033, mfc-j805dw, mfcj995dw, lc3033 ink cartridges brother, for brother lc3033bk, for brother j995dw, lc3035 ink cartridges brother, for brother mfc j995dw мастило, за печатач Brother J995 DW, LC3035 BK/C/M/Y Касети со мастило Брат, за Brother MFCJ995 DW печатач, за Brother Inkvestment MFC J995 DW, за брат печатач J995 DW. Ниво на мастило Прикажување : Клорисун со висок принос LC3035 3035 Касети со мастило Смарт чипс може да го прикаже нивото на мастило на вашиот печатач. Топли совети : Ве молиме, потврдете го вашиот модел на печатач пред да поставите нарачајте ги нашите касети со мастило LC3035 3035, доколку има проблем со купениот производ или сте купиле погрешен, ве молиме контактирајте со нас и ние ќе ви помогнеме да го решите.

Главните карактеристики

Избор на клиент