Вежба Америка 5/16 карбид со 4 флејта стакло и плочки бит со хексадецимална серија DWD4FGDHEX
Новак

Вежба Америка 5/16 карбид со 4 флејта стакло и плочки бит со хексадецимална серија DWD4FGDHEX

DEN 1.00

Во достапна форма

4 Флејт карбид со стакло и плочки бит ја подобрува брзината, долговечноста и точност во споредба со стандардните вежби за стакло и плочки со копје Погодно за стакло, огледала и многу тврда керамичка плочка. Се препорачуваат бавни брзини на дупчење. Брзата промена на хексадецимацијата може да се користи во возачот на влијанието на брза промена. 4 Флејт карбид со стакло и плочки бит ја подобрува брзината, долговечноста и точност во споредба со стандардните вежби за стакло и плочки со копје. Погодно за стакло, огледала и многу тврда керамичка плочка. Се препорачуваат бавни брзини на дупчење. Брзата промена на хексадецимацијата може да се користи во возачот на влијанието на брза промена. Вежба Америка 4 Флејт карбид со стакло и плочки за дупки се погодни за стакло за дупчење, огледала и многу тврда керамичка плочка. 4 Флејт дизајн ја подобрува брзината, долговечноста и точноста во споредба со стандардните вежби за стакло и плочки со копја.

Главните карактеристики

Избор на клиент