Втор природни роденденски цвеќиња се појавуваат честитки - POP171
Новак

Втор природни роденденски цвеќиња се појавуваат честитки - POP171

DEN 224.96

Во достапна форма

Оваа уникатна 3Д картичка скокнува во живот кога се отстранува од пликот Тој е „управуван“ со еластичен опсег што го „активира“ се појавува веднаш да се отвори кога ќе се отстрани од пликот. Картата може лесно да се затвори со прицврстување на упатствата за прсти обележани од двете страни. Ознака за подароци и мала странична панел достапна за рачна писмена лична порака. Поп -протовите може да се користат за многу повеќе, зошто да не ги користите како дел од табелата за да се одржи балон, или како дел од цветен аранжман?. Моќен, убаво дизајниран и исполнет со иновации! Второто појавување на природата продолжува да оди од сила на сила. Со воведувањето на нов инженеринг на хартија низ нови дизајни, овие картички се уникатни мора да имаат! Оваа роденденска картичка има дизајн на цвеќиња и само за вас среќен роденденски букви.

Главните карактеристики

Избор на клиент