Antique Fixed Telefed Tefected Telefor Telefor Telefore Telefore Telefor Landlin
Новак

Antique Fixed Telefed Tefected Telefor Telefor Telefore Telefore Telefor Landlin

DEN 3.00

Во достапна форма

Тип на жица : кабел Стил 1 : клуч за бирање, лична карта на повикувач, кабел за разговор со кожа , електронско bellвонче. Стил 2 : клуч за бирање, приказ на календарот за време, редицијално, лична карта на повик (сино осветлување), без раце , кабел за разговор со кожа , електронско bellвонче. Стил 3 : клуч за бирање, приказ на календарот за време, редицијално, лична карта за повик (сино осветлување), без раце , кабел за разговор , електронско bellвонче и механичко bellвонче. Применливо : Дневна соба, спална соба, хотел, канцеларија, вила. Тип на жица : кабел. Стил 1 : клуч за бирање, лична карта на повикувач, кабел за разговор со кожа , електронско bellвонче. Стил 2 : клуч за бирање, приказ на календарот за време, редицијално, лична карта на повик (сино осветлување), без раце , кабел за разговор со кожа , електронско bellвонче. Стил 3 : клуч за бирање, приказ на календарот за време, редицијално, лична карта за повик (сино осветлување), без раце , кабел за разговор , електронско bellвонче и механичко bellвонче. Применливо : Дневна соба, спална соба, хотел, канцеларија, вила. Тип : Телефонски тип : Corded Style 1 : клуч за бирање, лична карта за повик, кабел за разговор со кожа , електронско bellвонче.

Главните карактеристики

Избор на клиент