Klkcms 2 пар
Новак

Klkcms 2 пар

DEN 192.00

Во достапна форма

* Заштита на животната средина ,, * Лесно инсталиран и исцрпен воздух од внатрешноста на случајот. * 40 Brushless DC 12 V ладење предности на фантастичноста се вклучени во лоњис, нисковибрација, сигурна. * Зголемете го воздухот вашиот систем. Поставете го целиот случај. * Висококвалитетни материјали, фино изработка. Опис : - Заштита на животната средина ,,. - Висококвалитетни материјали, фино изработка. - Лесно инсталиран и исцрпен воздух од внатрешноста на случајот. - Зголемете го вашиот систем. Подигнете го целиот случај. - 40 Brushless DC 12 V ладење предности на Fanthe е вклучување на лавтоза, нисковибрација, сигурна. - Главно се однесува на системот, електрониката, компјутерите, PU, ​​заварувачот, пакувањето и печатењето опрема : - Големина : 40mm x 40mm x 10mm - DC вентилатор за ладење - Оценет напон : 12 V - струја : 0,10 A - влезна моќност : 1.

Главните карактеристики

- size:
40mm x 40mm x 10mm
- DC Cooling Fan:
- Rated Voltage:
12V
- Current:
0.10A
- Input Power:
1.2W
- Nominal :
7000 RPM
- Air :
6.7 CFM
- Noise:
24 dBA
Package Includes:
Cooling Fan:

Избор на клиент