Boxifa Rocker Switch On On ON 30A/250V 16A/250V Heavy Duty 4 Pin T85 Rocker Switch со светлина 12V 24V 110V 220V 380V
Новак

Boxifa Rocker Switch On On ON 30A/250V 16A/250V Heavy Duty 4 Pin T85 Rocker Switch со светлина 12V 24V 110V 220V 380V

DEN 1.00

Во достапна форма

Микро прекинувачи Микро прекинувачи. Едноставен прекинувач за рокер. Овој тип може да се користи за да се префрли напојувањето на коло. Може да се примени како прекинувачи за дополнителна електронска опрема во нема повеќе квадратни испади. Микро прекинувачи. Микро прекинувачи. Едноставен прекинувач за рокер. Овој тип може да се користи за да се префрли напојувањето на коло. Може да се примени како прекинувачи за дополнителна електронска опрема во нема повеќе квадратни испади. Micro Switch Smicro Switch Skigauruitem Тип : Switch Escertification : CE, CCCSwitch Тип : Рокер Склопматеријал : Број на пластикаМодел Број : FL3-KCD4-201-6 FEATURES : 30 A Тешка дуктурент : 30а.

Главните карактеристики

Избор на клиент