Шише со вода со капакот на флиптоп, плукајте и рачка за носење. Дополнителна четка за чистење.
Новак

Шише со вода со капакот на флиптоп, плукајте и рачка за носење. Дополнителна четка за чистење.

DEN 1.33

Во достапна форма

Големина на 24 унца Одлично дизајнирано шише за да се одржи совршен дел од мешавините и водата. Дизајниран за последен производ, помагајќи му на животот и живеење во домот, салата, рекреација и на работа. Ова шише доказ за протекување може да се користи само за вода за пиење. Само извадете го и чувајте го внатрешното вклопување. Изберете од овошје, билки, зачини за вкусни инфузии. Проверете ја нашата бесплатна е -книга за идеи за мешавина. Вашето шише доаѓа со бесплатна четка што не може да се гребе за да го одржите вашето шише здраво, како и самите себе!. Големина на 24 унца. Одлично дизајнирано шише за да се одржи совршен дел од мешавините и водата. Дизајниран за последен производ, помагајќи му на животот и живеење во домот, салата, рекреација и на работа. Ова шише доказ за протекување може да се користи само за вода за пиење. Само извадете го и чувајте го внатрешното вклопување. Изберете од овошје, билки, зачини за вкусни инфузии. Проверете ја нашата бесплатна е -книга за идеи за мешавина. Вашето шише доаѓа со бесплатна четка што не може да се гребе за да го одржите вашето шише здраво, како и самите себе!. Шише со вода за инфузија со флиптоплидна рачка за лесна носење и бесплатна четка за чистење од помош на корупции. Доказ за протекување БПА БЕСПЛАТНА ТРИТАНСКА Пластика. Бонус Е книга за идеи за мешавина. Подобрете го вашето искуство со инфузија сега дали е безбедно да пиете од ова шише со вода? Дали сте искусиле шишиња со протекување? Загрижени за пиење доволно вода? Дали некои шишиња се бавни за отворање? Имате потешкотии да носите шишиња? Дали сакате да го одржувате шишето чисто? Воведување на „Осигурувач на вкус“ шише со вода што се справува со овие проблеми ова шише 24oz е бесплатно и е изработено од висококвалитетен еколошки доказ за тресење Тритан пластика за употреба во сите области. Осигурувачот на вкус е 100% без истекување.

Главните карактеристики

Избор на клиент