Алатка за мерачи на мерач на дигитална бучава на Genigw 30 ~ 130dBA A/C Алатка за тежина на фреквенција пред-калибриран мерач на волумен w/дупка за статив
Новак

Алатка за мерачи на мерач на дигитална бучава на Genigw 30 ~ 130dBA A/C Алатка за тежина на фреквенција пред-калибриран мерач на волумен

DEN 435.20

Во достапна форма

Функција за максимално држење на вредност Избор на тежина на фреквенција A&C. Брз и бавен избор на тежина. Излезен терминал AC/DC. Ниска индикација за батеријата. Функција за максимално држење на вредност. Избор на тежина на фреквенција A&C. Брз и бавен избор на тежина. Излезен терминал AC/DC. Ниска индикација за батеријата. Тип : Мерач на звук на мерач на звук Број : SLM-269 Measuring Range : 30 ~ 130 DBA, 35 ~ 130 DBCAccuracy : ± 1,5d B (под референтна состојба) Опсег на фреквенција : 31,5 Hz ~ 8.5k Hz Level Опсег : 30 ~ 80d B , 80 ~ 130d B, 30 ~ 130dblinearity Опсег : 50 DB / 100 DBFREQUENCE TESSING : A / Cdigital Display : 4 Digit Sresolution : 0,1dbsampling Стапка : 2 пати / втора графикон на графикони : 50 DB скала на 1 d B чекор за следење на тековниот звучен притисок на звукот Стапка на примерок на ниво на притисок на звукот : 20 Показа за времиња / Secover : Over / Underac Излез : 0,707 VRMS на излезна импеданса на FS Приближно. Излез од 600 оми : 10m V/d B, излезна импеданса приближно.

Главните карактеристики

Избор на клиент