Морис производи 14961 ЕМТ компресија спојка, челик, 3/4 Големина на трговија
Новак

Морис производи 14961 ЕМТ компресија спојка, челик, 3/4 Големина на трговија

DEN 1449.60

Во достапна форма

Компресија за компресија на ЕМТ - челик - челик ЕМТ компресија спојки се користат за обезбедување на спроводник на ЕМТ до ЕМТ спроводник Користете за поврзување на каналот EMT со EMT каналот. Бетонски тесен (кога е прислушен). Тешки челични wallsидови, цинк позлатени. Наведени UL/CSA или Culus. Компресија за компресија на ЕМТ - челик - челик ЕМТ компресија спојки се користат за обезбедување на спроводник на ЕМТ до ЕМТ спроводник. Користете за поврзување на каналот EMT со EMT каналот. Бетонски тесен (кога е прислушен). Тешки челични wallsидови, цинк позлатени. Наведени UL/CSA или Culus. 2-1/2 " - 4" се исто така наведени за употреба со ригиден & IMC.

Главните карактеристики

Избор на клиент