Влошни за полирање на сув дијамантски дијаманти, 100мм/4 инчи 8 парчиња решетки 800 за гранит, мермер, кварцен камен countertop, мелница за пескарење или влошки за полисер
Новак

Влошни за полирање на сув дијамантски дијаманти, 100мм/4 инчи 8 парчиња решетки 800 за гранит, мермер, кварцен камен countertop, мелница

DEN 383.84

Во достапна форма

8pcs Grit 800, дијаметар 100мм/4inch, дебелина 4мм Флексибилен, погоден за различна форма за полирање на гранит и мермер. Суво полирање, работа без вода, удобно и помалку загадување. Направено од висококвалитетен дијамантски прав и прав од смола, агресивен и издржлив. Полните за полирање на кука и јамка се полесно да се инсталираат и отстрануваат. Препорачаната брзина е 2400rpm; Максималниот капацитет е 4500 вртежи во минута; Никогаш не користете со мелница со голема брзина. 8pcs Grit 800, дијаметар 100мм/4inch, дебелина 4мм. Флексибилен, погоден за различна форма за полирање на гранит и мермер. Суво полирање, работа без вода, удобно и помалку загадување. Направено од висококвалитетен дијамантски прав и прав од смола, агресивен и издржлив. Полните за полирање на кука и јамка се полесно да се инсталираат и отстрануваат. Препорачаната брзина е 2400rpm; Максималниот капацитет е 4500 вртежи во минута; Никогаш не користете со мелница со голема брзина.

Главните карактеристики

Избор на клиент