Целосна живописна невидлива сјајна HD заштитник на екранот, компатибилен со мониторот Pixio PX275H [Пакет од 2]
Новак

Целосна живописна невидлива сјајна HD заштитник на екранот, компатибилен со мониторот Pixio PX275H [Пакет од 2]

DEN 1.33

Во достапна форма

Ултра-тенок сјајно заштитен филм на екранот дизајниран специјално за мониторот Pixio PX275 H Кристално чиста оптичка јасност цврсто се придржува и со леснотија на рамната површина на екранот без заробени џебови на воздухот. Го штити екранот на мониторот Pixio PX275 H од гребнатини, измами, нечистотија и варовник. Практично невидливо кога се применува не се меша во чувствителноста на допир на екранот, ниту ја намалува јасноста. Пакетот вклучува : 2 x pixio px275h монитор заштитници на екранот и комплет за примена. Ултра-тенок сјајно заштитен филм на екранот дизајниран специјално за мониторот Pixio PX275 H. Кристално чиста оптичка јасност цврсто се придржува и со леснотија на рамната површина на екранот без заробени џебови на воздухот. Го штити екранот на мониторот Pixio PX275 H од гребнатини, измами, нечистотија и варовник. Практично невидливо кога се применува не се меша во чувствителноста на допир на екранот, ниту ја намалува јасноста. Пакетот вклучува : 2 x pixio px275h монитор заштитници на екранот и комплет за примена.

Главните карактеристики

Избор на клиент