Северот на северозападниот универзитетски градинарско знаме и знаме на столб на столбови
Новак

Северот на северозападниот универзитетски градинарско знаме и знаме на столб на столбови

DEN 2.00

Во достапна форма

100 % полиестер Не се потребни алатки за алатки има 13 "x 18" градинарско знаме и 17 "(W) x 40" (H) Собрани со големина на градинарско знаме. Ознаката во дворот е изработено од 2-пар 100% полиестер со зашиени логоа и печатени логоа на екранот кои се гледаат и може да се чистат правилно од обете страни, увезени. Држач за штанд на знамето е челик обложен со прав, има засилен двојно заварен копнен удел и два (2) гумени стопери. Совршено за вашата градина, двор или влез и одлични алумни или подарок за домаќинство. Гарденското знаме е официјално лиценцирано и одобрено од универзитет или колеџ. Сет на северозападниот универзитет Градина и знаме на знамето на столбовите на знамето е идеален сет за вашиот двор, градина, патека, поштенско сандаче или влез во домот. Овој пакет го вклучува вашето избрано двострано знаме на колеџ „Х 18“, заедно со цврсто челично обложен штанд со знаме на градина со 2 вклучени гумени стопери. Градиното знаме мери 13х18 инчи, е изработено од полиестер со 2 парчиња со зашиен лагер, е двострана екранот, има врвен пол пол полковник за вметнување на вклучениот држач за градинарско знаме.

Главните карактеристики

Избор на клиент