Осветлување на Вестингхаус 6307400 Мидори Дво светло вметнато wallид, финиш постелнина, бронза на триење на нафта - килибарно стакло
Новак

Осветлување на Вестингхаус 6307400 Мидори Дво светло вметнато wallид, финиш постелнина, бронза на триење на нафта - килибарно стакло

DEN 1.67

Во достапна форма

Уметноста се протега од 7-1/16 инчи од идот Користи две светилки со средна база од 60 вати (не се вклучени); За енергетска ефикасна алтернатива, изберете Вестингхаус 60-вати еквивалентни LED светилки. Килибарните стаклени нијанси на стакло донесуваат топлина и текстура на оваа тела. Вклучува упатства за инсталација и хардвер за монтирање. Уметноста се протега од 7-1/16 инчи од идот. Користи две светилки со средна база од 60 вати (не се вклучени); За енергетска ефикасна алтернатива, изберете Вестингхаус 60-вати еквивалентни LED светилки. Килибарните стаклени нијанси на стакло донесуваат топлина и текстура на оваа тела. Вклучува упатства за инсталација и хардвер за монтирање. Чистите линии на двојниот wallиден натпревар на Westinghouse Midori се едноставни, но зачудувачки. Стаклените нијанси на килибарната постелнина се суспендирани од бронзените раце на триењето на длабокото масло, комбинирајќи текстура и топол сјај.

Главните карактеристики

Избор на клиент