Копче за рака, надворешни навои, рачка од типот 3 точка, полипропилен, челик, големина на конец 5/16 -18-1 секој
Новак

Копче за рака, надворешни навои, рачка од типот 3 точка, полипропилен, челик, големина на конец 5/16 -18-1 секој

DEN 1.33

Во достапна форма

Должина на завртката : 1/2 во, материјал : челик, тип на чешма (внатре) : - Должина на завртката : 1/2 во, материјал : челик, тип на чешма (внатре) : -. Три копчиња за вртење, должина на завртката 0,50 in., Должина 1,00 in., Големина на конецот 5/16-18, дијаметар 1,75 ин.) -, тип на допрете (внатре) -, основна дија.) 0,75, црна боја од црна полипро пластика, вметнување на челик цинк, стил три шраф/завртка, материјал челик, финиш цинк позлатени, стандарди -, вклучува -.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Daiwa Saltiga SL Jig SD
Новак
Daiwa Saltiga SL Jig SD
Во достапна форма
DEN 3.33
Вреднување на стоката: