Shimmer & Sparkle Cra-Z снежни сјајни снежни глобуси
Новак

Shimmer & Sparkle Cra-Z снежни сјајни снежни глобуси

DEN 224.80

Во достапна форма

Прави 3 сјајни снежни глобуси! Креирај го! Протреси! Сврти го!. Само додадете вода на снег и гледајте како расте! Додадете сјај и прилепување на основата!. 3 сјајни глобуси со фигури, 3 пакети во прав CRA-Z-Snow, пакет за сјај, инструкции со лесно следење!. Прави 3 сјајни снежни глобуси!. Креирај го! Протреси! Сврти го!. Само додадете вода на снег и гледајте како расте! Додадете сјај и прилепување на основата!. 3 сјајни глобуси со фигури, 3 пакети во прав CRA-Z-Snow, пакет за сјај, инструкции со лесно следење!. Shimmer and Sparkle Cra-Z снежни сјајни снежни глобуси.

Главните карактеристики

Избор на клиент