Заварување Метали Заварување Алуминиум 4043 3/32 Х 36 Тиг Заварување Прачка 1 Фунти
Новак

Заварување Метали Заварување Алуминиум 4043 3/32 Х 36 Тиг Заварување Прачка 1 Фунти

DEN 1.00

Во достапна форма

Велдкот Метали 4043 (најчесто се нарекува Алси5) е 5% силиконски алуминиумски метал за полнење кој е достапен во калеми или должини на сечење за процесите НА миг или ТИГ Оваа легура се препорачува за заварување 3003, 3004, 5052, 6061, 6063 и легури за леење 43, 355, 356 и 214.

Главните карактеристики

Избор на клиент