Бетомшин Намалена Вежба За Стебло 19,5 мм Челик со Голема Брзина ХСС 4241 со 1/2 Инчен директно Стебло 1 парчиња
Новак

Бетомшин Намалена Вежба За Стебло 19,5 мм Челик со Голема Брзина ХСС 4241 со 1/2 Инчен директно Стебло 1 парчиња

DEN 0.33

Во достапна форма

●Челична алатка со голема Брзина ● - Добра за повеќето апликации за општа намена, со комбинација на цврстина и цврстина за отпорност на абење ●Намалено Стебло - Проширување на капацитетот на опсегот на големина на пренослив дупчалка. Заедничка флејта и вкупна должина за минимално прилагодување за време на промените на алатот. ●Полиран Финиш● - полиран третман додава подмачкување. Мали џебови на површината на алатот што делуваат да држат течност за ладење во близина на работ на сечење. ●Широка Примена-Оваа вежба за директно стебло и еднакво стебло е погодна за железен лим и гумени материјали. Ве молиме изберете ја соодветната вежба според применливиот тип и големина на материјалот. Ве молиме Имајте Предвид Дека За да се направат чисти и прецизни дупки, потребна е вода за подмачкување и ладење при дупчење метали. Зголемената употреба на подмачкување на водата ќе го продолжи животниот век на дупчалката. ●Челична алатка со голема Брзина ● - Добра за повеќето апликации за општа намена, со комбинација на цврстина и цврстина за отпорност на абење. ●Намалено Стебло - Проширување на капацитетот на опсегот на големина на пренослив дупчалка. Заедничка флејта и вкупна должина за минимално прилагодување за време на промените на алатот. ●Полиран Финиш● - полиран третман додава подмачкување. Мали џебови на површината на алатот што делуваат да држат течност за ладење во близина на работ на сечење. ●Широка Примена-Оваа вежба за директно стебло и еднакво стебло е погодна за железен лим и гумени материјали. Ве молиме изберете ја соодветната вежба според применливиот тип и големина на материјалот. Ве молиме Имајте Предвид Дека За да се направат чисти и прецизни дупки, потребна е вода за подмачкување и ладење при дупчење метали. Зголемената употреба на подмачкување на водата ќе го продолжи животниот век на дупчалката. Бетомшин Намалена Дупчалка За Стебло Челик Со Голема Брзина со 1/2 Инчен Директен Опис На Шанкот1. Челичната алатка со голема брзина е добра за повеќето апликации за општа намена, со комбинација на цврстина и цврстина за отпорност на абење2. Намалена вежба за стебло проширете го капацитетот на опсегот на големина на пренослив дупчалка.

Главните карактеристики

Избор на клиент