N/A Вклучување на торбички за мобилни телефони за расклопување Спортска рака на капакот на отворено возење фитнес мобилен телефон ротирачки рачен рачен зглоб
Новак

N/A Вклучување на торбички за мобилни телефони за расклопување Спортска рака на капакот на отворено возење фитнес мобилен телефон

DEN 1.00

Во достапна форма

Тип : Рачна лента Материјали : Меки силикон+компјутер+текстил. Компатибилен модел : Компатибилен со телефонот All Cell со големина на екранот 4. Материјал : полиестер. Тип : Рачна лента. Материјали : Меки силикон+компјутер+текстил. Компатибилен модел : Компатибилен со телефонот All Cell со големина на екранот 4. Материјал : полиестер. Тип : РЕЦЕНДМАТЕРИЈАЛНИЦИ : Меки силикон+компјутер+Текстилкомпомпатибилен модел : Компатибилен со All Cell Телефон со 4,0- 7.0 Екранот Сизиматеријал : Полиестергендер : Позиција на унисекспликација : Список на рачни пакети : Вклучува само 1pcs рака Багната : Поради светлината и поставката за поставување на екранот. Бидете малку поразлични од сликите. Ве молиме, оставете мала разлика во димензијата заради различно рачно мерење.

Главните карактеристики

Избор на клиент