TFIIEXFL гардероба за складирање на плакарот за складирање преносен гардероба за складирање на плакарот преносен плакарот Организатор преносни плакари за гардероба ?
Новак

TFIIEXFL гардероба за складирање на плакарот за складирање преносен гардероба за складирање на плакарот преносен плакарот Организатор

DEN 0.67

Во достапна форма

★ Материјал : челична цевка, која е отпорна на корозија Пластичен спој : тежок, лесен за градење и повторна употреба; Не ткаени ткаенини : дишење, остварлива и отпорна. ★ Дизајн : Мултифункционален организатор за складирање на гардероба за дополнителен простор. Овој плакарот за крпа има полици со повеќе висини и виси простор за складирање на многу преклопена облека, палто. Повторно поставете ја на вашата дестинација. ★ Совети за перење : Не миете во вода, избришете само. ★ Ограничен простор за складирање : Долгата облека за висина на облеката овозможува да се чуваат палто и фустаните. Полиците можат да исполнат разновидна побарувачка за складирање, да ја чуваат расфрланата и свитканата облека. Идеал за соби за гости, изнајмено сместување, универзитетско сместување, каравани или домови за одмор. ★ Белешки : Ве молиме, чувајте го на ладно, суво место за да спречите. Кога ги поврзувате цевката и пластичните делови, ве молиме вметнете додека ја вртите цевката во конекторот, избегнувајќи директно или присилно вметнување. Осигурете се дека цевките се вметнуваат на дното на дното на дното на Пластични конектори, ако некој од нив се лепи, ве молиме натопете го во топла вода неколку минути за да го проширите отворањето за полесно склопување. ★ Материјал : челична цевка, која е отпорна на корозија. Пластичен спој : тежок, лесен за градење и повторна употреба; Не ткаени ткаенини : дишење, остварлива и отпорна. ★ Дизајн : Мултифункционален организатор за складирање на гардероба за дополнителен простор. Овој плакарот за крпа има полици со повеќе висини и виси простор за складирање на многу преклопена облека, палто. Повторно поставете ја на вашата дестинација. ★ Совети за перење : Не миете во вода, избришете само. ★ Ограничен простор за складирање : Долгата облека за висина на облеката овозможува да се чуваат палто и фустаните. Полиците можат да исполнат разновидна побарувачка за складирање, да ја чуваат расфрланата и свитканата облека. Идеал за соби за гости, изнајмено сместување, универзитетско сместување, каравани или домови за одмор. ★ Белешки : Ве молиме, чувајте го на ладно, суво место за да спречите. Кога ги поврзувате цевката и пластичните делови, ве молиме вметнете додека ја вртите цевката во конекторот, избегнувајќи директно или присилно вметнување.

Главните карактеристики

Избор на клиент