Контролни Уреди SA38 - 1a050 Sa Серија Месинг Тешко Седиште ASME Безбедносен Вентил, 50 psi Сет Притисок, 3/8 Машки NPT
Новак

Контролни Уреди SA38 - 1a050 Sa Серија Месинг Тешко Седиште ASME Безбедносен Вентил, 50 psi Сет Притисок, 3/8 Машки NPT

DEN 197.44

Во достапна форма

Релјефен притисок претходно поставен на 50 psi со проток од 50 cfm 3/8 НПТ влезна врска со навој со вибра-заптивка заклучување на конецот. Месинг конструкција и нерѓосувачки челик пролет за отпорност на корозија. 400 F максимална температура за употреба во апликации со висока температура. АСМЕ безбедност оценета СО ознаки ЗА УВ И НБ. Релјефен притисок претходно поставен на 50 psi со проток од 50 cfm. 3/8 НПТ влезна врска со навој со вибра-заптивка заклучување на конецот. Месинг конструкција и нерѓосувачки челик пролет за отпорност на корозија. 400 F максимална температура за употреба во апликации со висока температура. АСМЕ безбедност оценета СО ознаки ЗА УВ И НБ. Овие Контролни Уреди SA38 - 1a050 asme безбедносен вентил има месинг тело, 50 psi олеснување притисок, 3/8 инчен машки NPT навој влезната врска, и нерѓосувачки челик повлече прстен за рачно олеснување на притисокот. Месинг телото на вентилот, седиштето на месинг вентилот и челичната пружина обложена со цинк се спротивставуваат на корозијата и може да се користат при работни температури до 400 F. претходно поставениот релјефен притисок е точен во рамките на +/- 3 проценти, а силиконскиот О-прстен обезбедува заптивка отпорна на истекување во рамките на + / -10 проценти од релјефниот притисок.

Главните карактеристики

Избор на клиент