Wytong TDS-3 метар Темп PPM дигитален LCD тестер за тестер на чешма за квалитет на вода филтер за филтрирање мултипараметарски мерачи
Новак

Wytong TDS-3 метар Темп PPM дигитален LCD тестер за тестер на чешма за квалитет на вода филтер за филтрирање мултипараметарски мерачи

DEN 0.67

Во достапна форма

? Мерач на тестирање на вода за професионално ниво се комбинира со мерачот на вкупно расо раствор, мерач на вкупно расолед на мерачи и мерач на температура За точност и веродостојност изберете го мерачот на 3-во-1-во-1 вкупно расо раствор. Водата што тече од нашите чешми е полна со хемикалии, загадувачи и метали. Па, единствениот начин да бидете сигурни дека вашата вода е чиста и здрава е редовно да ја тестирате. Со овој тестер за тотални расолзиислиди, можете да проверите во секое време на филтрацијата на вашата вода, осигурувајќи дека вие и вашето семејство нема да бидете изложени на нехигиенска вода за пиење. ? Разновидна алатка што ви заштедува пари додека го обезбедувате најдоброто за вашето здравје!. Функција за заклучување : го олеснува читањето и снимањето, притиснете го копчето за задржување, а потоа извадете го од тест решението. Целзиусови степени : 0,1 - 80,0 ° C; Фаренхајт : 32,0 - 176.0 ° F? Точност : ± 2%? Нето тежина : 45g. ? Мерач на тестирање на вода за професионално ниво се комбинира со мерачот на вкупно расо раствор, мерач на вкупно расолед на мерачи и мерач на температура. За точност и веродостојност изберете го мерачот на 3-во-1-во-1 вкупно расо раствор. Водата што тече од нашите чешми е полна со хемикалии, загадувачи и метали. Па, единствениот начин да бидете сигурни дека вашата вода е чиста и здрава е редовно да ја тестирате. Со овој тестер за тотални расолзиислиди, можете да проверите во секое време на филтрацијата на вашата вода, осигурувајќи дека вие и вашето семејство нема да бидете изложени на нехигиенска вода за пиење.

Главните карактеристики

Избор на клиент