WJESOG HDMI до Mini DisplayPort Cable 6.6FT 4K@60Hz, HDMI 2.0 машки до мини DP 1.2 машки конвертор за Mac Mini, лаптоп компјутер, Xbox, MDP Monitor
Новак

WJESOG HDMI до Mini DisplayPort Cable 6.6FT 4K@60Hz, HDMI 2.0 машки до мини DP 1.2 машки конвертор за Mac Mini, лаптоп компјутер,

DEN 1.67

Во достапна форма

【4 K@60 Hz Резолуција】 Претворете го сигналот HDMI20 во сигналот Mini DP1.2 и пренесете го на вашиот Mini DP Inut Display. Максималната резолуција поддржува 4 K@60 Hz и е компатибилна со 1440p@120 Hz, 1080p@120 Hz и друга резолуција. Белешка : За да ја добиете соодветната резолуција, вашиот компјутер и дисплејот мора да ја поддржат оваа резолуција. 【Еден менувач на преносот】 поддржува само HDMI до Mini Display Port и не поддржува Mini Display Port на HDMI, што значи дека вашиот компјутер е излезен за портата HDMI, а дисплејот е внес за мини -Disport портата. Белешка : Овој производ мора да биде директно поврзан со изворот на сигналот и дисплејот и не можете да поминете никаков транспортер. 【Приклучете и пуштајте】 Овој еднонасочен HDMI на Mini Display Port Wire не треба да се инсталира при користење на кој било возач, лесно го пренесува вашиот извор на сигнал HDMI на Mini DP дисплејот или проекторот и да обезбеди USB напојување за да се обезбеди постојан пренос на сигналот преносливост.

Главните карактеристики

Избор на клиент