Хијалуронат-Хидразид, МВ 2.500 кда
Новак

Хијалуронат-Хидразид, МВ 2.500 кда

DEN 720.00

Во достапна форма

Хијалуронската Киселина е функционализирана со хидразидни групи користејќи краток линк адипична киселина дихидразид (АДХ) Чистота : >95% во прав. Степен на замена : 5 мол % замена. Хидразидот е реактивна група специфична за алдехидите што резултира со поврзување на hyл хидразон и може да се користи при поврзување на гликопротеини или јаглехидрати на специфичен начин на локацијата по периодична оксидација. Хидразидната спојка може да се изведува со релативно ниска p H вредност како што е 5.0 за да се избегне реакција на конкуренција од примарни амини. ХА-Хидразид со повисок или помал сооднос на замена на хидразид (на пр.1% и 10%) може да се понуди преку сопствена услуга за синтеза. Литература : 1) Функционализирани Деривати На Олигосахариди На Хијалуронска Киселина : Носители На Лекови И Нови Биоматеријали, Биоконјугатна Хемија, 1994,5(4) : 339-347 2) скелиња базирани На хијалуронска киселина за инженерство на ткива-преглед, Јаглени Хидрати Полимери 2013, 92(2) : 1262– 1279;.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Умцх чаши
Новак
Умцх чаши
Во достапна форма
DEN 529.60
Вреднување на стоката: