ДИАН Водоотпорен Напон Редуктор Конвертор DC 8V-40V ДО 12V 3a 36w Поттик Конвертор Регулатор На Напон Редуктор Водоотпорен Модул Трансформатор За Голф Количка Клуб Автомо
Новак

ДИАН Водоотпорен Напон Редуктор Конвертор DC 8V-40V ДО 12V 3a 36w Поттик Конвертор Регулатор На Напон Редуктор Водоотпорен Модул Трансформатор

DEN 175.84

Во достапна форма

Водоотпорен Целосна Моќност. Стабилен Излезен Напон. Висока Ефикасност На Конверзија. Добра Дисипација На Топлина. Возила/Мотор/Вентилатор. Фотоволтаичен Панел. Безбедносни Системи. Телекомуникации. Медицинска Опрема. Опсег на HInput Напон : DC 8 V-40 V. Излезен Напон : DC 12 V 3 A. Излезна Номинална Моќност : 36 W. Ефикасност : 97% (Половина Оптоварување); 95% (Целосно Оптоварување). Линија Регулатива : 0. Регулатива За Оптоварување : 0,2%. Точност На Напон : 1,5%. Заштита од Прекумерна Струја : ако излезната струја на оптоварување е преголема, модулот за напојување нема да се оштети. Заштита од краток Спој : при нормална употреба, излезот на конверторот е краток спој на земјата веднаш, без да предизвика оштетување на конверторот за напојување. Заштита од прекумерен Напон : излезниот напон на напојувањето е поголем од поставената вредност, заштитата работи, а електричните апарати за оптоварување не се оштетени. Заштита од Прекумерна Температура : температурата на работната околина на конверторот може да биде -40 qu~85é, кога температурата на куќиштето е повисока од 85 qu, конверторот автоматски ќе заштити. Ве молиме поврзете се и инсталирајте правилно и потврдете дека позитивните и негативните поларитети на влезот и излезот се точни пред да се вклучат и работат. Моќноста на батеријата на влезниот крај е во опсегот на влезниот напон и моќноста е доволна за да се обезбеди нормално функционирање на конверторот за напојување. Ве молиме инсталирајте во средина со добра вентилација и дисипација на топлина и избегнувајте акумулација на топлина што доведува до заштита од прекумерна температура на конверторот за напојување.

Главните карактеристики

Избор на клиент