ОЕМ Омрон Омрон Д3В-6Г2М-3Ц24-К, Прекинувач Предвремена Акција Н. О. СПСТ Рачка НА Шарката 6А 250ВАЦ 250ВДЦ 186.42 ВА 0.59 Н Завртка Монтирање Брзо Поврзување
Новак

ОЕМ Омрон Омрон Д3В-6Г2М-3Ц24-К, Прекинувач Предвремена Акција Н. О. СПСТ Рачка НА Шарката 6А 250ВАЦ 250ВДЦ 186.42 ВА 0.59 Н Завртка

DEN 1107.04

Во достапна форма

Еу Рохс : Усогласен ЕКЦН (САД) : Статус На Дел ОД УВО99 : Непотврдена Автомобилска Индустрија : Нема PPAP : Нема Конфигурација На Прекинувач : N Стил На Активатор : Конфигурација На Фрлање На Рачката на Шарката : Spst Максимален Рејтинг На Струја (А) : 6@250 VAC Максимален Рејтинг На Моќност (VA) : 186.42@(АДС/УЛ) Електричен Век (Циклуси) : 500000 Механички Живот (Циклуси) : 10000000 МАКСИМАЛНО ДВИЖЕЊЕ ДИФЕРЕНЦИЈАЛ (ММ) : 0.8 Монтажа : ЗАВРТКА МОНТАЖА ТЕРМИНАЦИЈА СТИЛ : Брзо Поврзување Ориентација На Телото : Директно Минимална Работна Температура (°C) : -25 Максимална Работна Температура (°C) : 105 Должина На Телото (ММ) : 29.4 ДЛАБОЧИНА НА ТЕЛОТО (Мм) : 10.3 ВИСИНА НА ТЕЛОТО (ММ) : 15.9 оперативна сила (Н) : 0.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Anncus .mst6wa7gq-lf
Новак
Anncus .mst6wa7gq-lf
Во достапна форма
DEN 1117.44
Вреднување на стоката: