503, 58Х2Х3БК - Купола Подмладувач Работна Станица Мат-Подмладувач Полиуретан Купола Површина Матирање, Wearwell-Секој
Новак

503, 58Х2Х3БК - Купола Подмладувач Работна Станица Мат-Подмладувач Полиуретан Купола Површина Матирање, Wearwell-Секој

DEN 3.00

Во достапна форма

Купола Подмладувач Работна Станица Мат Подмладувачките Работни Станици обезбедуваат супериорни придобивки против замор и долгорочни перформанси. -100% уретан со дебел надворешен слој на абење-Исклучителна удобност и долготрајни перформанси-обликувани безбедносни накоси-Ги Исполнува СТАНДАРДИТЕ за усп 797-Идеално прилагодени За суви средини Подмладувачките Работни Станици обезбедуваат решение против замор надвор од кутијата за работниците кои поголемиот дел од смената го поминуваат стоејќи на една станица. Обликуваните рампи од сите четири страни обезбедуваат безбеден пристап за вклучување/исклучување. Истатаesетика како и сите други производи за подмладување на квадрат, овозможувајќи секој објект да изгледа чист и конзистентен.

Главните карактеристики

Избор на клиент