Тофику 2023 Мини календар за календари за календари за календари за календари за календари 2023 биро календар 2023 хартија мини бел лунарен календар Студент
Новак

Тофику 2023 Мини календар за календари за календари за календари за календари за календари 2023 биро календар 2023 хартија

DEN 111.84

Во достапна форма

Спирален календар на калем : ?? премиум материјал- Месечниот календар на работната површина е изработен од густа хартија, мазно чувство на рака, практично и, што е дизајнирано со калем , Погодно е да се свртат страниците. Заградата е изработена од хартиена табла, стабилна и. Свеж календар на биро : 【Свеж и едноставен дизајн】 Дизајнот е свеж и едноставен, што е и, и може да ја украси вашата работна маса. Дневен распоред : Декорирањето на вашата соба со прекрасен изглед ќе ви донесе добро расположение. Мал календар на биро : Дизајн на калем- Годината 2022- 2023 Календарот се прави со дизајн на серпентина што може да се амортизира 180 степени и основата е преклопна за лесно складирање. Постојаниот календар на флип може да ве придружува цела година. Распоред на календар : 2022- 2023 Календар на мини биро- една страница од календарот значи еден месец, секоја може да снима, а внатрешните страници се исти. Спирален календар на калем : ?? премиум материјал- Месечниот календар на работната површина е изработен од густа хартија, мазно чувство на рака, практично и, што е дизајнирано со калем ,. Погодно е да се свртат страниците. Заградата е изработена од хартиена табла, стабилна и. Свеж календар на биро : 【Свеж и едноставен дизајн】 Дизајнот е свеж и едноставен, што е и, и може да ја украси вашата работна маса. Дневен распоред : Декорирањето на вашата соба со прекрасен изглед ќе ви донесе добро расположение. Мал календар на биро : Дизајн на калем- Годината 2022- 2023 Календарот се прави со дизајн на серпентина што може да се амортизира 180 степени и основата е преклопна за лесно складирање. Постојаниот календар на флип може да ве придружува цела година. Распоред на календар : 2022- 2023 Календар на мини биро- една страница од календарот значи еден месец, секоја може да снима, а внатрешните страници се исти.

Главните карактеристики

Избор на клиент