Кабелски Работи [Дизајниран За Површина] USB4 Кабел 3.3 ft Поддршка 40gbps Податоци, 8k Видео, И 100w Полнење За Површински Уреди
Новак

Кабелски Работи [Дизајниран За Површина] USB4 Кабел 3.3 ft Поддршка 40gbps Податоци, 8k Видео, И 100w Полнење За Површински Уреди

DEN 3.33

Во достапна форма

Овој кабел е дизајниран исклучиво за Површински производи На Мајкрософт Usb4 уредите поддржуваат до 40gbps пропусен опсег. Пренесете големи датотеки ОД уредите ЗА складирање USB4 за неколку секунди. Поддржува 8k ултра HD видео со 10-битна боја и hdr поддршка. Компатибилен со сите USB-C / Thunderbolt 3 / thunderbolt 4 опремени површински уреди. Поддржува ИСПОРАКА НА Енергија ОД 100 W USB-C за ултра брзо полнење. Брзо полнење На Површински уред преку USB-C. Чекор во иднината НА USB СО КАБЕЛОТ Е Важен USB4 Кабел со пропусен опсег од 40 Gbps исклучиво дизајниран За Површина; USB4 кабелот е способен со Површински уреди опремени СО USB-C порти и е дизајниран и дизајниран по нарачка за максимални перформанси за Површински уреди. USB C кабелот го поддржува стандардот USB4 од следната генерација со неспоредлива брзина на пренос на податоци; USB4 USBC кабелот поддржува до 40gbps пропусен опсег за 40 GBPS компатибилни USB4 уреди; USB C кабелот е исто така компатибилен со 20 GBPS USB4 уреди.1 кабелот компатибилен наназад, исто така, поддржува постари USB 3.0 стандарди во однос НА USB-C и thunderbolt 3 кабелски стандарди и е компатибилен со Површински уреди опремени со USB-C порти;. 8 K USB - C кабел поддржува карактеристики НА РЕЖИМОТ DP Alt, вклучувајќи 8k И 4 K ултра висока резолуција и висока стапка на освежување видео поддршка; Поврзете USB-C уред со USB-C монитор или приклучна станица за usb-C видео кабелска поддршка. USB 4 ДО USB 4 кабел за Површина поддржува USB-C Испорака На Енергија за полнење до 100w домаќин; USB Тип C до USB Тип C кабел, исто така, поддржува брзо полнење на компатибилни уреди. Целосно компатибилен со i Pad Pro и Mac Book Pro. Чекор во иднината НА USB СО КАБЕЛОТ Е ВАЖЕН USB4 Кабел со 40gbps пропусен опсег исклучиво дизајниран За Површина; USB4 кабелот е способен со Површински уреди опремени со USB-C порти и е дизајниран и дизајниран за максимални перформанси за Површински уреди.

Главните карактеристики

Избор на клиент