Фитинзи За Црево Отпорни На Истекување 10 Парчиња Градинарски Алат Комплет За Брзо Наводнување Капка По Капка, Конектори G3 / 4 И G1/2 И Конектори За Црево 4/7 Mm Или 8/11 Mm
Новак

Фитинзи За Црево Отпорни На Истекување 10 Парчиња Градинарски Алат Комплет За Брзо Наводнување Капка По Капка, Конектори G3 / 4 И G1/2 И Конектори

DEN 3.33

Во достапна форма

Брзиот конектор за спојување на цревото е лесен за поврзување и олабавување, инсталирање и отстранување на цревото Тоа е широко прифатено од корисниците. Големина на увоз : Г1 / 2 'Или Г3 / 4'. Големина на интерфејсот : 4 / 7мм црево или 8 / 11мм црево. Пакување : 10 парчиња. Брзиот конектор за спојување на цревото е лесен за поврзување и олабавување, инсталирање и отстранување на цревото. Тоа е широко прифатено од корисниците. Големина на увоз : Г1 / 2 'Или Г3 / 4'. Големина на интерфејсот : 4 / 7мм црево или 8 / 11мм црево. Пакување : 10 парчиња. Ефектот е долготрајна употреба и чистење. Конекторот на цревото е погоден за употреба на брз конектор и фитинзи за брзо поврзување на градинарското црево, брзо поврзување на цревото, фитинзи за водоводни цевки.4 / 7мм и 811мм експанзионен спој брз спојоваа 8 / 11мм или 4 / 7мм поврзувачко црево е широко користено за наводнување во градината,градинарство На Тераси, наводнување во градината и други места.

Главните карактеристики

Избор на клиент