Персонализирана акрилна песна | Прилагодено насловно на албумот на акрилик | Со избор на код за песна QR | Транспарентна песна | Широка висина од 8 x 10
Новак

Персонализирана акрилна песна | Прилагодено насловно на албумот на акрилик | Со избор на код за песна QR | Транспарентна песна | Широка висина

DEN 100.64

Во достапна форма

Материјал со најдобар квалитет - изработен од акрилна плексиглас, еколошки, без загадување и без мирис Акрилните рамки се материјал од пластичен тип кој е потешко да се пробие од стаклото. Лесно одење - Изберете ја вашата песна, слика и код, откако ќе добиете, ве молиме отстранете го заштитниот филм и уживајте да ја споделите музиката со вашата специјална. Романтичен подарок - можете да ја изберете вашата омилена песна што песната може да ги изрази своите чувства кон некого. Чристи, Денот на мајката, роденден, Денот на таткото или свадби. Најдобар УВ печатач-Ние користиме најквалитетен UV ласерски печатач, печатење со висока дефиниција, акрилен врежан материјал со најдобар квалитет, сликата нема да избледи по долгорочно користење. SONE CODE - Ако сакате да имате директен пристап до вашата омилена песна со скенирање на кодот на акрилик, изберете Да во делот за код на песната на прилагодената форма. Материјал со најдобар квалитет - изработен од акрилна плексиглас, еколошки, без загадување и без мирис. Акрилните рамки се материјал од пластичен тип кој е потешко да се пробие од стаклото. Лесно одење - Изберете ја вашата песна, слика и код, откако ќе добиете, ве молиме отстранете го заштитниот филм и уживајте да ја споделите музиката со вашата специјална. Романтичен подарок - можете да ја изберете вашата омилена песна што песната може да ги изрази своите чувства кон некого. Чристи, Денот на мајката, роденден, Денот на таткото или свадби. Најдобар УВ печатач-Ние користиме најквалитетен UV ласерски печатач, печатење со висока дефиниција, акрилен врежан материјал со најдобар квалитет, сликата нема да избледи по долгорочно користење.

Главните карактеристики

Избор на клиент