ПАНДУИТ QZRBCBXX295
Новак

ПАНДУИТ QZRBCBXX295

DEN 0.67

Во достапна форма

Висококвалитетен производ од Пандуит Пандуит нуди целосна линија на иновативни производи од бакар кои ги поддржуваат сите најчести ип апликации денес, вклучувајќи По и безжични технологии. Добијте најголема вредност и сигурност на пазарот и обезбедете основа за раст на вашата мрежа со избирање од нашите модули за бакарни приклучоци, кабли за лепенки, панели за лепенки, системи за удирање, кабел и претходно прекинати решенија.

Главните карактеристики

Избор на клиент