Хигер Автоматско Вклучување ИСКЛУЧУВАЊЕ LED Аквариумско Светло Што Може Да Се Продолжи 12-17 Инчи 7 Бои Изгрејсонце Зајдисонце Светло Со Целосен Спектар За Слатководн
Новак

Хигер Автоматско Вклучување ИСКЛУЧУВАЊЕ LED Аквариумско Светло Што Може Да Се Продолжи 12-17 Инчи 7 Бои Изгрејсонце Зајдисонце Светло

DEN 527.84

Во достапна форма

Програмабилни, постепени 24-часовни поставки за циклус на светлина симулираат изгрејсонце, пладне, зајдисонце и ноќ Функција за изгрејсонце и зајдисонце : бавно, континуирано засилување од "исклучено" до "вклучено" во период од петнаесет минути. Програмабилна светлосна боја на месечината : полн спектар, црвена, виолетова, сина, цијан, зелена и жолта боја. Фино мелодија осветлување распоред. Боја градиент јамка операција. Прилагодено дневна светлина и месечината временски распоред. Достапни се 2 режими : стандардниот автоматски циклус и циклусот DIY. Ип68 Водоотпорен Рејтинг. Нисконапонски еднонасочен адаптер, безбеден за употреба, заштеда на електрична сметка. АВТОМАТСКО ВКЛУЧУВАЊЕ / ИСКЛУЧУВАЊЕ : стандардно поставување светло автоматско светло вклучено во 6 : 30 часот и автоматско исклучување во 11 : 30 часот. Идеален за слатководен аквариум и засаден резервоар. Вратете Ги Фабричките Стандардни Поставки : притиснете нагоре и надолу копче во исто време додека не се појави "СОП", исклучете го приклучокот за адаптер. Светлината ќе се врати во фабрички стандардни поставки и автоматско вклучување во 6 : 30 часот. Светлосна боја на дневна светлина : бела светлина со целосен спектар. Не можете да изберете бои или осветленост. Претходно поставена боја на месечината : сина. Можете да ја промените светлосната боја. откако ќе го завршите поставувањето НА РЕЖИМОТ DIY, не заборавајте да го ресетирате локалното време за да го активирате поставувањето DIY. За да го користите РЕЖИМОТ САМ, автоматскиот циклус мора да биде исклучен. За да го задржите светлото за одреден временски опсег, само поставете ја осветленоста на 00. ЕДНОНАСОЧЕН АДАПТЕР. Хигер 957 Засадени аквариумски светлосни карактеристики програмабилни, постепени 24-часовни поставки за светлосен циклус (изгрејсонце, пладне, зајдисонце и ноќ), автоматско вклучување и исклучување, за да создадете оптимална состојба за вашите риби и водни растенија. Вграден Тајмер-системот за осветлување овозможува различни карактеристики како што се прилагодување на интензитетот и боите на светлината, поставување дневни до ноќни распореди, имитира изгрејсонце и зајдисонце, јамка за градиент на боја, распоред за фино прилагодување на осветлувањето, автоматско вклучување и исклучување, мемориска функција и многу повеќе.

Главните карактеристики

Избор на клиент